Akademi Genç Bu Hafta Sosyal Medya Uzmanı Alaattin Çağıl’ı Ağırladı Akademi Genç Bu Hafta Sosyal Medya Uzmanı Alaattin Çağıl’ı Ağırladı
Ümraniye Belediyesi kültür ve eğitim programları kapsamında gerçekleşen Akademi Genç dersleri, birbirinden değerli akademisyen, hoca ve sanatçıların seminerleriyle devam ediyor. Akademi Genç’in bu haftaki konuğu Sosyal Medya Uzmanı Alaattin Çağıl oldu.

Ümraniye Belediyesi, Akademi Genç programı kapsamında gerçekleşen ve Ümraniyeli gençlerin birçok konuda temel bilgi edinmelerini sağlayan derslere devam ediyor.  Akademi Genç’te bu hafta, “Sosyal Medya” konusu işlendi. Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Gençlik Kültür Ve Eğitim Merkezi’nde gerçekleşen seminere ilgi oldukça yoğundu.

Sosyal Medya Uzmanı Alaattin Çağıl, sosyal medyanın önemine değinerek, insanlar üzerindeki etkisinden bahsetti. Çağıl; sosyal medyanın, insanlar arasında iletişimi daha kolay ve hızlı sağladığını, ancak bu gücün özellikle gençler tarafından fark edilmediğini ve kendilerini geliştirmek yerine, sosyal medyayı basit bir şekilde kullandıklarını söyledi. Birçok işletmenin sosyal medyanın gücüne inanarak bu yönde yatırımlar yaptığının altını çizen Çağıl, gelecekte sosyal medya kullanma oranının daha da artacağını, bu sebeple sosyal medyayı doğru kullanmak gerektiğini vurguladı. Doğru kullanılmayan sosyal medyanın ise, kötü sonuçlar verdiğini sözlerine ekleyen Çağıl, gençlerin sorularını yanıtlayarak söyleşiyi sonlandırdı.

Tarih : 17 Ocak 2018