Akademi Nisa’nın Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Mahmut Çamdibi’ydi Akademi Nisa’nın Bu Haftaki Konuğu Prof. Dr. Mahmut Çamdibi’ydi
Ümraniye Belediyesinin paket eğitim programlarından Akademi Nisa, birbirinden değerli hocaları Ümraniyeli hanımlarla buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda; Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Mahmut Çamdibi Ümraniyelilerle buluştu.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen Akademi Nisa dersine; Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve Ümraniyeli hanımlar katıldı.

Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Mahmut Çamdibi, “Çocuklarda Din Eğitimi” konulu dersinde din eğitiminin ve bu eğitimin çocuk yaşlarda başlamasının öneminden bahsetti. Çocukların dinî eğitimlerinin ne şekilde verilmesi gerektiğini pedagojik temellerine inerek anlatan Çamdibi’nin hanımların sorularını yanıtlamasının ardından program son buldu.

Tarih : 11 Aralık 2017