Bilge Çocuklar Şair Mehmet Akif Ersoy’u Kabri Başında Andı Bilge Çocuklar Şair Mehmet Akif Ersoy’u Kabri Başında Andı
Ümraniye Belediyesi’ne bağlı bilgi evlerine üye çocuklar İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’u vefat yıldönümünde mezarı başında andı.

Ümraniye Belediyesi Mehmet Akif Bilgi Evi ve Mehmet Akif Mahallesi Bilgievlerine üye çocuklar, İstiklal Marşı Şairi Mehmet Akif Ersoy’u Edirnekapı Mezarlığı’ndaki kabristanda andı. 27 Aralık 1936’da hayata veda eden Mehmet Akif Ersoy’u anma etkinliğinde, Bilge Çocuklar şairin şiirlerini okudular.

Yaptığı etkinliklerde değerler eğitimini her zaman ön planda tutan Ümraniye Belediyesi, millet, bayrak, din ve vatan sevgisinin timsali olan Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nı yazma hikâyesini de dinlediler.

Tarih : 27 Aralık 2017