Biz Bize Ramazan Biz Bize Ramazan
Ümraniye Belediyesi tarafından Biz Bize Ramazan konseptiyle düzenlenen Ramazan etkinliklerinin 6. gününde; Ümraniye Meydanı, Suriyeli muhacirlerle Ümraniyelileri bir araya getirdi...

Etkinlikler, Kurnaz Tilki çocuk tiyatrosu ile başlayıp Köstebekgiller animasyon filmiyle devam etti. İftardan sonra okunan Mukâbele’nin ardından ise, Suriyeli ilahi grubu et Turas es Suriye’nin ilahileri, Arap kültürünü Ümraniye Meydanı’na taşıyarak muhacir Suriyelilere unutulmaz bir gece yaşattı.

Tarih : 12 Haziran 2016