Ders Çalışma ve Motivasyon Söyleşisine Ümraniyelilerden Yoğun İlgi!  Ders Çalışma ve Motivasyon Söyleşisine Ümraniyelilerden Yoğun İlgi!
Ümraniye Belediyesi Ocak ayı Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında Dr. Mustafa Otrar’ı ağırladı. Ümraniyelilerin yoğun katılım gösterdiği söyleşide Otrar, Ders Çalışma ve Motivasyonu anlattı.

Yeni yılda da zengin bir kültür-sanat ajandası hazırlayan Ümraniye Belediyesi, alanında uzman hocaları; sanatseverlerle bir araya getirmeye devam ediyor. Bu kapsamda, Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde, Dr. Mustafa Otrar Ümraniyelilerle buluştu.

Ailelere tavsiyelerde bulunan Mustafa Otrar, “Motivasyon amaca yönelik çalışmadır. Bir insanın motive olup olmadığını anlamak için bir çalışma içinde olup olmadığına bakarak anlayabiliriz” dedi. “Motivasyon için en önemli faktörlerden bir tanesi çevremizde etkileşimde bulunduğumuz insanlardır” diyen Otrar, “Sınava hazırlanırken belirli bir kaygının olması gerekir. Aşırı kaygı ise, paniklemeye neden olur. Çocuklarımız motive olmalı, amaca yönelmelidir” dedi.

Tarih : 05 Ocak 2018