Kültür-Sanat Okulda Başlar Programının Bu Haftaki Konuğu Yazar Vehbi Vakkasoğlu Oldu Kültür-Sanat Okulda Başlar Programının Bu Haftaki Konuğu Yazar Vehbi Vakkasoğlu Oldu
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programlarıyla önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimleri öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda; Yazar Vehbi Vakkasoğlu Şehit Öğretmen Ahmet Onay Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programlarıyla önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimleri öğrencilerle buluşturmaya devam ediyor. Bu kapsamda; Yazar Vehbi Vakkasoğlu Şehit Öğretmen Ahmet Onay Ortaokulu öğrencileriyle bir araya geldi.

Alanında önemli isimlerin öğrencilerle bir araya getirilmesinin amaçlandığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Ümraniye Belediyesinin yanı sıra İlçe Millî Eğitim Müdürlüğünün de destekçisi olduğu programlarda öğrenciler önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya geliyor.

Bu bağlamda öğrencilerle Şehit Öğretmen Ahmet Onay Ortaokulu’nda buluşan Yazar Vehbi Vakkasoğlu, “Peygamberlerin Hayatından En Güzel Örnekler” başlığı altında, Sevgi ve Şefkat Peygamberi, Hz. Muhammed (S.A.V)’i anlattı.  Hz. Peygamber'in dostluğu ile insanların gönlünü nasıl fethettiğini anlatan Vakkasoğlu, "Efendimiz üzümü altından yemeye başlarmış, sebebi sorulunca, 'dostlarım gelirse en güzel yerlerini onlara ikram ederim' demiştir” dedi ve öğrencilerin sorularını yanıtlayarak dersi noktaladı.

Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programlarını, her ay farklı okullarda, farklı konularla düzenlemeye devam edecek.

Tarih : 16 Kasım 2017