Kültür Sanat Okulda Başlar Programının Konukları Selçuk Eraslan ve Tanbûrî Hasan Kiriş Oldu Kültür Sanat Okulda Başlar Programının Konukları Selçuk Eraslan ve Tanbûrî Hasan Kiriş Oldu
Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini Selçuk Eraslan ve Tanbûrî Hasan Kiriş ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini Selçuk Eraslan ve Tanbûrî Hasan Kiriş ile bir araya getirdi.

Alanında önemli isimlerin ve öğrencilerin bir araya getirilmesinin amaçlandığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulu’nda,  Selçuk Eraslan ve Tanbûrî Hasan Kiriş öğrencilerle buluştu.

“Türk Müziğinin Genç Ustaları” isimli programda Türk müziğinin genç ustaları ile geleceğin ustaları buluştu. Öğrencilere; Türk müziği ve enstrümanları tanıtılarak müzik ve ona bağlı diğer meseleler de anlatıldı. Öz kültürümüzün devamlılığını sağlayabilmek için müziğimizi ve onu oluşturan parçalar, konuklar sayesinde öğrencilerle paylaşıldı. Öte yandan öğrencilere Tanbûr ve Klasik Kemençe de tanıtıldı.

Tarih : 16 Ocak 2018