Tarihçi-Yazar Dr. Ahmet Anapalı Lise Öğrencileriyle Ümraniye’de Bir Araya Geldi Tarihçi-Yazar Dr. Ahmet Anapalı Lise Öğrencileriyle Ümraniye’de Bir Araya Geldi
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini Tarihçi-Yazar Dr. Ahmet Anapalı ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla, Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerini Tarihçi-Yazar Dr. Ahmet Anapalı ile bir araya getirdi.

Alanında önemli isimlerin öğrencilerle bir araya getirilmesinin amaçlandığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Ümraniye Belediyesinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de destekçisi olduğu programlarda öğrenciler önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya geliyor. Programlar kültürel ve sanatsal çalışmalar noktasında farkındalık oluşturarak, öğrencilerin önemli isimlerle bir araya gelmesine imkân sağlıyor.

Bu bağlamda öğrencilerle Evliya Çelebi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde buluşan Tarihçi-Yazar Dr. Ahmet Anapalı, öğrencilere II. Abdülhamit’i anlattı.  Anapalı, “II Abdulhamit’in; hayatı, şahsiyeti ve o devirde yaşanan önemli hadiselerden bahsederek, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programlarını her ay farklı okullarda, farklı konularla düzenlemeye devam edecek.

Tarih : 25 Aralık 2017