Ümraniye Meydanı’nda Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor Ümraniye Meydanı’nda Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
Ümraniye Meydanı’ndaki Ramazan etkinliklerinin konuğu Millî Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz’dı...

Ümraniye Meydanı vatandaşları ağırlamaya devam ediyor. Ümraniye Belediye Başkanı Hasan Can, Ramazan aynının 12. akşamında gerçekleşen etkinliklere katılarak meydanda kurulan hemşehri stantlarını gezen Millî Eğitim Yeni Bakanı İsmet Yılmaz’ı ağırladı. AK Parti İstanbul Milletvekili Osman Boyraz, AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Enver Sedat Çakıroğlu, AK Parti Ümraniye İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Yasin Çakar ve Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları’nın da bulunduğu ziyaretlerde hemşehri stantları gezilerek vatandaşla bir araya gelindi.

Bunun yanında Sezgin Maden’in sunumuyla gerçekleşen interaktif etkinlik programı, çocukların neşe kaynağı oldu. Ardından Allah’ı Arayan Çocuk, Hayy bin Yakzan isimli animasyon filmiyle devam eden etkinlikler, iftardan sonra okunan Mukâbele ve Sanatçı Veysel Dalsadı’nın ilahi dinletisiyle son buldu.

Tarih : 18 Haziran 2016