Ümraniye’de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor Ümraniye’de Ramazan Etkinlikleri Devam Ediyor
Ümraniye Belediyesi, Ramazan etkinlikleriyle birbirinden değerli sanatçıları Ümraniyelilerle buluşturmaya devam ediyor...

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri, iftardan önce Çarpım Tablosu çocuk tiyatrosu ile başlayıp, İksir animasyon filmiyle devam etti. İftardan sonra okunan Mukâbele’nin ardından ise, Ömer Tuğrul İnançer, sohbet programıyla Ümraniyelilerle bir araya geldi.

Tarih : 14 Haziran 2016