Ümraniyeli Çocuklara Sünnet Şöleni İçin Kıyafetleri Dağıtıldı Ümraniyeli Çocuklara Sünnet Şöleni İçin Kıyafetleri Dağıtıldı
Ümraniye Belediyesi’nin Ümraniyeli çocuklar için her yıl düzenlediği Sünnet Şöleni için kayıtlar devam ediyor. Her yıl yaklaşık 2 bin çocuğun sünnet edildiği şölen için, bu yılki ilk kıyafet dağıtımı gerçekleşti...

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Sünnet Şöleni programlarının 13.’sü 27 Mayıs’ta Ümraniye Meydanı’nda gerçekleşecek. 2 bin çocuğun sünnet edileceği şölen için kıyafet dağıtımları başladı. Ümraniye Belediyesi Nikâh Sarayı’nda gerçekleşen kıyafet dağıtımı için düzenlenen ilk törene, Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, birim müdürleri, vatandaşlar ve çocuklar katıldı.

Sünnet edilecek 2 bin çocuğun bin tanesine kıyafetlerinin verildiği törende konuşan Başkan Yardımcısı Hakan Karataş, belediyenin dezavantajlı kesimlerle alakalı çalışmalarını ve sosyal belediyecilik faaliyetlerini anlattı. Hakan Karataş: “Sosyal belediyecilik faaliyetleri kapsamında yürüttüğümüz sünnet hizmetimizle 13 yılda toplam 20.500 çocuğumuzu sünnet ettirdik. Sünnet olan çocuklarımızın topluma hayırlı evlatlar olmalarını diliyorum” dedi. Konuşmanın ardından çocuklara şölende giymek üzere sünnet kıyafetleri dağıtıldı.

Tarih : 17 Mayıs 2016