Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı Yaz Spor Okulu Kayıtları Başladı
Ümraniye Belediyesi’nin düzenlediği Yaz Spor Okulu, hem öğretmeye, hem eğlendirmeye devam ediyor. Futboldan basketbola, tenisten jimnastiğe birçok dalda eğitimin verileceği Yaz Spor Okulu’na kayıtlar başladı...

Her yıl düzenlediği Yaz Spor Okulu’nda yüzlerce öğrenciye hem tatil hem de eğitim imkânını bir arada sunan Ümraniye Belediyesi bu yıl da düzenlediği yaz spor okulu ile 7-14 yaş arası öğrencilere 9 branşta eğitim veriyor. Çocuklar burada bir taraftan eğitici sosyal aktivitelere katılarak kendilerini geliştiriyor, diğer taraftan da tatillerini değerlendirmiş oluyorlar. Yaz Spor Okulu’nda öğrenciler; futbol, voleybol, basketbol, halk oyunları, tekvando, karete, jimnastik, masa tenisi ve tenis dallarında eğitim alacaklar. Eğitimler branşlara göre; Ümraniye Belediyesi Hekimbaşı Spor Tesislerinde ve Ümraniye Dudullu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’nda uzman hocalar eşliğinde gerçekleştirilecek.

Ümraniye Belediyesi Yaz Spor Okulları’na kayıt yaptıracak ailelerin aşağıda yazan evraklar ile belirlenen noktalara gelmeleri gerekmektedir.

İSTENEN EVRAKLAR

2 Adet Vesikalık Fotoğraf

1 Adet Kimlik Fotokopisi

Sağlık Raporu

Kayıt Ücreti: 50 TL

KAYIT NOKTALARI

Hekimbaşı Spor Kompleksi (futbol, voleybol, basketbol, halk oyunları ve tenis) için kayıtlar Namık Kemal Kültür Merkezi’nde gerçekleşecektir. Hekimbaşı, Topağacı, Dumlupınar, İnkılap, Kazım Karabekir, Elmalıkent, Tantavi, Atatürk, Yamanevler, Namık Kemal, İstiklal, Atakent, Esenevler, Saray, Armağanevler ve Site mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar istenen belgelerle Namık Kemal Kültür Merkezi’ne başvurmalıdır.

Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu (futbol, voleybol, basketbol, tekvando, karete, jimnastik ve masa tenisi) için yapılacak kayıtlar, spor salonunda gerçekleşecektir. Fatih Sultan Mehmet, Ihlamurkuyu, Tepeüstü, Çakmak, Çamlık, Tatlısu, Mehmet Akif, Altın Şehir, Cemil Meriç, Parseller, Huzur, Adem Yavuz, Aşağı Dudullu, Yukarı Dudullu, Necip Fazıl, Madenler, Esenşehir, Esenkent, Şerifali mahallelerinde ikamet eden vatandaşlar istenen belgelerle Dudullu Anadolu İmam Hatip Lisesi Kapalı Spor Salonu’na başvurmalıdır.

Tarih : 12 Temmuz 2016