Akademi Genç’e Bu Hafta Klinik Psikolog Dr. Faruk Öndağ Konuk Oldu  Akademi Genç’e Bu Hafta Klinik Psikolog Dr. Faruk Öndağ Konuk Oldu
Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ve gençlerin 10 hafta boyunca uzman akademisyenler ile eğitmenler tarafından çeşitli alanlarda temel bilgileri edinmelerini kapsayan Akademi Genç’in bu haftaki konuğu Klinik Psikolog Dr. Faruk Öndağ’dı.

Gençlerin yoğun ilgi gösterdiği Akademi Genç eğitimleri devam ediyor.  Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde gençlerle bir araya gelen Dr. Faruk Öndağ, motivasyonun başarı üzerindeki etkisine dikkat çekerek, öğrencilere konuyla ilgili tavsiyelerde bulundu. Sınavlarda başarılı olmanın sırrının çok ders çalışmak olmadığını, konsantre olmanın yeterli olduğunu söyleyen Öndağ, “Herkes üniversite okuyacak diye bir şart yok ama herkes yaptığı işi sevmeli ve kendisine bunun için bir program yapmalı. Çünkü hedefe odaklanmak ve ne istediğini bilmek beraberinde motivasyonu getirir” diyerek dinleyicilerin sorularını yanıtladı.

Tarih : 07 Mart 2018