Akademi Genç’in İlk Konuğu Gazeteci-Yazar Fadime Özkan Oldu  Akademi Genç’in İlk Konuğu Gazeteci-Yazar Fadime Özkan Oldu
Ümraniye Belediyesinin kültür ve eğitim alanında gerçekleştirdiği programlardan Akademi Genç’in bu yıl ki ilk konuğu Gazeteci-Yazar Fadime Özkan’dı. Gençlerle bir araya gelen Fadime Özkan, “Türkiye’de Değişen Medya”yı anlattı.

Akademi Genç, yeni döneminde de birbirinden değerli hoca ve sanatçıları Ümraniyeli Gençlerle buluşturmaya devam edecek. Ümraniye Belediyesi Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezinde gerçekleşen Akademi Genç’in ilk haftasında Gazeteci-Yazar Fadime Özkan ağırlandı. Ümraniyeli gençlerin yoğun katılım gösterdiği Akademi Genç programında Özkan, “Türkiye’de Değişen Medya” başlığı altında; medyanın toplum üzerindeki etkisi ve medyanın tarafsızlığının öneminden bahsederek, öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Tarih : 05 Mart 2019