Akademi Nisa ve Akademi Genç Yeni Dönemi Başlıyor Akademi Nisa ve Akademi Genç Yeni Dönemi Başlıyor
Ümraniye Belediyesi, eğitim alanındaki faaliyetlerine tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda ilçedeki hanımlara yönelik “Akademi Nisa” ve gençlere yönelik “Akademi Genç” derslerinde yeni dönem başlıyor.

İlçedeki eğitim seviyesini yükseltmek amacıyla yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Ümraniye Belediyesi, Akademi Nisa ve Akademi Genç programlarında yeni dönem kayıtlarını başlatıyor. Özellikle gençlere yönelik olan Akademi Genç programında tarihten kültür-sanata, psikolojiden siyasete kadar birçok alanda dersler verilecek. Akademi Nisa da ise; tarih, edebiyat, medya, pedagoji gibi daha birçok alanda ilçedeki hanımlara eğitim verilecek.

Devam zorunluluğunun bulunduğu ve eğitim sonunda katılımcılara sertifika verilen Akademi Nisa ve Akademi Genç programlarına Mart-Nisan dönemi için kayıtlar başladı.

Yeni dönemde; “Akademi Nisa” dersleri 4 Mart Pazartesi günü saat 14.00’de Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde, “Akademi Genç” dersleri ise 5 Mart Salı günü saat 13.00’da Cemil Meriç Gençlik Eğitim ve Kültür Merkezi’nde başlayacak.

Akademi Nisa ve Akademi Genç eğitimlerinin yeni dönemlerinde derslere katılmak isteyen vatandaşlar  443 56 00/1137-1184 ya da 444 98 22 numarasını arayarak kayıt yaptırabilirler.

Tarih : 27 Şubat 2019