Akademi Sanat’ta Yeni Dönem Başlıyor Akademi Sanat’ta Yeni Dönem Başlıyor
Ümraniye Belediyesinin düzenlediği Akademi Sanat programı yeni dönemde de alanında tecrübe sahibi uzman ve akademisyenleri Ümraniyeli vatandaşlarla buluşturacak.

İlçenin eğitim seviyesinin yükselmesi açısından eğitim alanında yaptığı çalışmalarla adından söz ettiren Ümraniye Belediyesi, sanatseverlere yönelik olan Akademi Sanat programında yeni dönem kayıtlarını başlattı.

Sanatseverler için; müzikten fotoğrafa, ebrudan mimariye, karikatürden musıkîye kadar istedikleri alanda temel bilgileri uzmanlar eşliğinde alacak. 7 hafta sürecek olan Mart-Nisan döneminde eğitime katılım devamlılığı sağlayan öğrencilere sertifika takdim edilecek.

5 Mart Salı günü başlayacak olan Akademi Sanat’ın yeni dönem derslerine katılmak isteyen vatandaşlar 444 9 822 / 1184 numarasını arayarak kayıt yaptırabilirler.

Tarih : 27 Şubat 2019