Araştırmacı-Yazar Yusuf Tosun Öğrencilerle Ümraniye’de Buluştu Araştırmacı-Yazar Yusuf Tosun Öğrencilerle Ümraniye’de Buluştu
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencilerini Araştırmacı-Yazar Yusuf Tosun ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi öğrencilerini Araştırmacı-Yazar Yusuf Tosun ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Öğrenciler, bu programlar sayesinde önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya gelme fırsatı buluyor.

Bu bağlamda öğrencilerle Nevzat Ayaz Anadolu Lisesi’nde bir araya gelen Araştırmacı-Yazar Yusuf Tosun, “Gençlik ve Kitap” başlığı altında, kitap okumayı bir hayat biçimi olarak nasıl disipline edebileceğimizi hayattan pratik örneklerle anlattı. Yusuf Tosun, “İlkokulda öğrendiğimiz okuma-yazma bilgisi bize hayatımız boyunca eşlik eder fakat yeterince okur ve yazar değiliz. Halbuki kitap okumak; düşünme, konuşma ve yazmayla yakından ilgilidir. Kitap okumak, insanın zihnini açar, pratik düşünmeyi sağlar” diyerek öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Tarih : 19 Nisan 2018