Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı Ümraniyeli Ortaokul Öğrencileriyle Bir Araya Geldi Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı Ümraniyeli Ortaokul Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Celaleddin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Celaleddin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi, ilçedeki vatandaşları zengin içerikli kültür ve eğitim etkinlikleriyle buluşturmaya devam ediyor. Ümraniye’deki öğrencilere kendi okullarında seminer dinleme fırsatı sunan Kültür Sanat Okulda Başlar programları, alanında uzman birçok hoca ve akademisyenin katılımıyla sürüyor. Bugün de Celaleddin Ökten Hoca İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri Eğitimci-Yazar Dursun Ali Taşçı ile bir araya geldi.

Dursun Ali Taşçı, “Hayattan Sahneler” başlığı altında, hayatın temel prensiplerinden bahsederek, sadece başarı odaklı yaşanamayacağını, başarının ölçüsünün iyi insan olabilmekle bağlantılı olduğunun altını çizdi. Taşçı konuşmasında, tarihimizden ve günümüzden de örnekler vererek “Hayattan Sahneler”le öğrencileri yüzleştirdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programlarıyla, hocaları öğrencilerle buluşturmaya devam edecek.

Tarih : 14 Mart 2019