Fotoğraf Sanatçısı Ömer Şahin Ümraniyeli Öğrencilerle Buluştu Fotoğraf Sanatçısı Ömer Şahin Ümraniyeli Öğrencilerle Buluştu
Kültür, sanat ve eğitim konusunda her yaştan vatandaşa birbirinden güzel programlar hazırlayan Ümraniye Belediyesinin, okullara hoca ve sanatçıları götürerek çocuklarla buluşmasını içeren Kültür Sanat Okulda Başlar programının bu haftaki konuğu Fotoğraf Sanatçısı Ömer Şahin’di.

Her hafta birbirinden değerli hoca ve sanatçıları Ümraniye’deki okullarda gerçekleştirdiği programlarda öğrencilerle bir araya getiren Kültür Sanat Okulda Başlar kapsamında bu hafta da Fotoğraf Sanatçısı Ömer Şahin Ümraniyeli öğrencilerle buluştu.

Ümraniye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine fotoğraf sanatıyla ilgili seminer veren Ömer Şahin, öğrencilerle tecrübe paylaşımında bulundu. Fotoğraf alanında birçok ödülü bulunan Şahin, 20 yıldır 60 Anadolu şehri gezerek yaptığı Anadolu’da İnsan Manzaraları çalışmaları sırasında yaşadıklarını öğrencilere aktardı. Fotoğraf çekimi konusunda çeşitli teknik bilgiler de paylaşan Şahin’in öğrencilerin sorularını yanıtlamasıyla program son buldu.

Tarih : 28 Mart 2018