Gazeteci-Yazar İhsan Işık Ümraniyeli Öğrencilerle Buluştu Gazeteci-Yazar İhsan Işık Ümraniyeli Öğrencilerle Buluştu
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programlarına devam ediyor. Bu kapsamda Erkut Soyak Anadolu Lisesi’nde öğrenciler Gazeteci- Yazar İhsan Işık ile buluştu.

Her hafta alanında uzman ve önemli isimlerin ağırlandığı ve öğrencilere kendi okullarında seminer dinleme fırsatı sunan Kültür Sanat Okulda Başlar programı bu hafta Gazeteci- Yazar İhsan Işık’ı ağırladı.

Erkut Soyak Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelen Işık, “Necip Fazıl Kısakürek” konulu seminerde, “Türk düşünce hayatının en önemli mütefekkirlerinden biri olan Necip Fazıl Kısakürek’in şairliği de tefekkür gücü kadar güçlüdür” diyerek öğrencilere Necip Fazıl Kısakürek’in birbirini besleyen bu iki yönünü anlattı.

İhsan Işık’ın öğrencilerin sorularını yanıtlamasının ardından seminer sona erdi.

Tarih : 17 Ekim 2018