Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Şehit Öğretmen Ahmet Onay Ortaokulu öğrencilerini “Türk Müziğinin Genç Ustaları ile Söyleşi ve Dinleti” başlığı altında Selçuk Eraslan ve Neyzen Hüseyin Avnî Özaydın ile bir araya getirdi.

Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Şehit Öğretmen Ahmet Onay Ortaokulu öğrencilerini “Türk Müziğinin Genç Ustaları ile Söyleşi ve Dinleti” başlığı altında Selçuk Eraslan ve Neyzen Hüseyin Avnî Özaydın ile bir araya getirdi.

Alanında önemli isimlerin öğrencilerle bir araya getirilmesinin amaçlandığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda Şehit Öğretmen Ahmet Onay Ortaokulu’nda Selçuk Eraslan ve Neyzen Hüseyin Avnî Özaydın öğrencilerle buluştu.

“Türk Müziğinin Genç Ustaları ile Söyleşi ve Dinleti” isimli programda Türk müziğinin genç ustaları ile geleceğin ustaları buluştu. Öğrencilere; Türk müziği ve enstrümanları tanıtılarak müzik ve ona bağlı diğer meseleler de anlatıldı. Öz kültürümüzün devamlılığını sağlayabilmek için müziğimizi ve onu oluşturan parçalar paylaşıldı. Öte yandan öğrencilere “Ney” enstrümanı etraflıca tanıtıldı.

Tarih : 30 Nisan 2018