Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Tiyatrocu Hüseyin Goncagül ile Buluştu Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu Öğrencileri Tiyatrocu Hüseyin Goncagül ile Buluştu
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini Tiyatrocu Hüseyin Goncagül ile buluşturdu.

Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu öğrencilerini Tiyatrocu Hüseyin Goncagül ile buluşturdu.

Ümraniye Belediyesi Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Öğrenciler, bu programlar sayesinde önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya gelme fırsatı buluyor.

Bu bağlamda öğrencilerle Mehmet Akif İmam Hatip Ortaokulu’nda bir araya gelen Hüseyin Goncagül, İmam Hatipli Olmak’ı anlattı. Goncagül, İstanbul İmam Hatip'te okuduğu yılları ve o günkü imam-hatipli olma bilincinin günümüz Türkiye’sinin kaderinde oynadığı rolleri, örneklerle anlattı. Programını slayt gösterimiyle devam ettiren Goncagül, öğrencilerin sorularını yanıtlayarak semineri noktaladı.

Tarih : 18 Nisan 2018