Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği, Ümraniyeli Öğrencilerle Bir Araya Geldi  Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği, Ümraniyeli Öğrencilerle Bir Araya Geldi
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programıyla İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu öğrencilerini Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği’nin “Ülke Tanıtım Günleri” semineriyle buluşturdu.

Alanında önemli isimlerin öğrencilerle bir araya getirilmesinin amaçlandığı Kültür-Sanat Okulda Başlar programları tüm hızıyla devam ediyor. Ümraniye Belediyesinin yanı sıra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün de destekçisi olduğu programlarda öğrenciler önemli yazarlar ve alanında uzman olan isimlerle bir araya geliyor. Programlar kültürel ve sanatsal çalışmalar noktasında farkındalık oluşturarak, öğrencilerin önemli isimlerle bir araya gelmesine imkân sağlıyor.

Bu kapsamda İstanbul Ticaret Odası Ortaokulu’nda öğrenciler; İstanbul Anadolu Yakası’nda Üniversite eğitimi gören Uluslararası (misafir) öğrencilerle ilgili çalışmalar yapan Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği’yle bir araya geldi. Misafir öğrencilerin kendi ülkelerini tanıttığı kıyafetleri ve hazırladıkları slayt ile Türk öğrenciler, başka ülkelerin kültürlerini ve yaşam tarzlarını yakından görme fırsatı bulup merak edilenleri sorabiliyor. Bu kapsamda Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği tarafından; Azerbaycan’ın gelenekleri, görenekleri, yaşam tarzları ve kültür özellikleri etraflıca anlatıldı.

Tarih : 06 Mart 2018