ŞUBAT AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR ŞUBAT AYI KÜLTÜR VE SANAT ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR
Sultan II. Abdülhamid vefatının 103. yıl dönümünde Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen programda anıldı.

Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen kültür ve sanat etkinlikleri devam ediyor. Bu kapsamda Sultan II. Abdülhamid vefatının 103. yıl dönümünde Cemil Meriç Gençlik Kültür ve Eğitim Merkezi’nde düzenlenen konferansla anıldı. Sultan II. Abdülhamid’in torunu olan Nilhan Osmanoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı programın moderatörlüğünü Osman Karaağaç yaptı.

Sultan II. Abdülhamid hakkında bilgiler aktaran Nilhan Osmanoğlu, programa katılan izleyicilerin sorularını da yanıtladı. Etkinlik, koronavirüs tedbirlerine uygun şekilde gerçekleştirildi.

Şubat ayı boyunca devam edecek etkinliklere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:

Tarih : 11 Şubat 2021