Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar Programları Devam Ediyor  Ümraniye Belediyesi Kültür Sanat Okulda Başlar Programları Devam Ediyor
Ümraniye Belediyesi, Kültür Sanat Okulda Başlar programları kapsamında öğrencileri birbirinden değerli program ve yazarlarla buluşturmaya devam ediyor.

Kültür Sanat Okulda Başlar programları kapsamında; Mihmandar Uluslararası Öğrenci Derneği’nden Tahir Gökbayrak, Atakent Şehit Selçuk Paker Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya gelerek ülkelerinin kültürünü, yemeklerini ve Azerbaycan’da gezilip görülecek yerleri anlattı.

Tarih : 15 Ocak 2019