Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Bir Serginin Daha Açılışına Ev Sahipliği Yaptı Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi Bir Serginin Daha Açılışına Ev Sahipliği Yaptı
Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen Sanat Günleri’nin bu ayki programında Ressam Adnan Yıldırım’ın “Renklerin Büyüsü Fırçamdan ve Koleksiyonumdan” Resim Sergisi sanatseverle buluştu.

Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi bir sergiye daha ev sahipliği yaptı. Yıl içinde hazırlamış olduğu zengin kültür-sanat ajandasıyla dikkat çeken Ümraniye Belediyesi, bu kez Ressam Adnan Yıldırım’ın “Renklerin Büyüsü Fırçamdan ve Koleksiyonumdan” Resim Sergisi açılışını gerçekleştirdi. Serginin açılışına Ümraniye Belediye Başkan Yardımcıları Mesut Özdemir, sanatçılar ve sanatseverler katıldı.

Ümraniye Belediye Başkan Yardımcısı Mesut Özdemir ve beraberindeki protokol “Renklerin Büyüsü Fırçamdan ve Koleksiyonumdan” Resim Sergisinin kurdelesini keserek açılışını gerçekleştirdi.

“Renklerin Büyüsü Fırçamdan ve Koleksiyonumdan” isimli sergi bir ay süresince Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin ziyaretine açık olacak.

Tarih : 22 Ocak 2019