Ümraniyeliler Mehmet Fatih Çıtlak ile Hikmet Sohbetlerinde Buluşuyor Ümraniyeliler Mehmet Fatih Çıtlak ile Hikmet Sohbetlerinde Buluşuyor
Ümraniye Belediyesi tarafından düzenlenen ‘Hikmet Sohbetleri’ Mehmet Fatih Çıtlak’ın katılımıyla Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde devam ediyor.

Zengin içerikli kültür programlarıyla Ümraniyelileri birbirinden değerli isimlerle buluşturan Ümraniye Belediyesi, eğitim, kültür ve sanat programlarına devam ediyor. Bu kapsamda, Ümraniye Kültür ve Sanat Merkezi’nde yurtiçi ve yurtdışında birçok eğitim ve kültür organizasyonunda yer alan, İslam tarihi ve tasavvuf alanında radyo ve televizyon programları yapan araştırmacı-yazar Mehmet Fatih Çıtlak Ümraniyelilere bir konferans verdi. Yoğun katılımın olduğu konferans, Çıtlak’ın katılımcıların sorularını yanıtlamasıyla son buldu.

Tarih : 18 Nisan 2018