Ünlü Tasavvufçu Tuğrul İnançer Ümraniyelilerle Bir Araya Geldi  Ünlü Tasavvufçu Tuğrul İnançer Ümraniyelilerle Bir Araya Geldi
Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi “Tasavvuf Sohbetleri” programıyla Ömer Tuğrul İnançer’i ağırladı.

Ümraniye Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında her ay birbirinden değerli isimleri ağırlamaya devam ediyor. Ümraniye Belediyesi Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilen programın konuğu, tasavvuf dünyasının ünlü ismi mutasavvıf ve müzisyen Ömer Tuğrul İnançer’di. “Tasavvuf Sohbetleri’’ başlığı altında İnançer, tasavvuf hayatının inceliklerini, zengin ve renkli dünyasını kıssalar, hikâyeler ve anekdotlarla anlattı.

Tarih : 22 Şubat 2018